Betalen

Bij naonb-nl.com kun je gemakkelijk en veilig betalen. Wij hanteren de volgende betalingsmogelijkheden:

iDeal: Bij deze betaalmethode wordt de betaling direct afgehandeld tijdens het bestelproces. De betaling vindt plaats in een beveiligde en vertrouwde betaalomgeving met je eigen bank. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is toegang tot internetbankieren. Deze betaalwijze wordt vaak gezien als de meest eenvoudigst en klantvriendelijkst.

PayPal: Dit is een beveiligde online betaalservice die vooral geschikt is voor betalingen voor online shopping. Met Paypal heb je de mogelijkheid om transacties online te regelen zonder je financiële informatie te communiceren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aankopen te verrichten door enkel je e-mailadres en Paypal wachtwoord in te vullen. Een Paypalaccount aanmaken is hiervoor dus vereist.

AfterPay: Met AfterPay kun je betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. Zodra het product is geleverd, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kun je via de betaalknop direct of binnen 14 dagen voldoen.

Mastercard, VISA, en American Express: Creditcardmaatschappijen dekken online betalingen en worden daarom gezien als een zeer veilige betaalmethode. Als extra controle zal worden gevraagd om de unieke CVC-code. Deze driecijferige code kun je vinden op de achterkant van je creditcard. In verband met fraude vanuit het buitenland controleert onze paymentprovider het IP-adres van de creditcardhouder met het IP-adres waarmee de bestelling geplaatst wordt. Deze twee moeten dus overeenkomen.

Banktransfer: Bij deze betaalmethode betaal je de order op een door jouw gewenst moment. Je kunt het totaalbedrag overmaken op het opgegeven rekeningnummer dat per e-mail is bevestigd, onder vermelding van je bestelnummer. Omdat wij werken met Multisafepay kan een betaling via overschrijving wat langer onderweg zijn. Houdt rekening met 1-3 werkdagen. Let wel, tussen het moment van bestellen en het moment dat de betaling is bijgeschreven, staat het bestelde artikel niet gereserveerd. Voor een vlotte afhandeling van uw order raden wij dan ook iDeal aan.

Fashioncheque: Ben jij de gelukkige die in bezit is van een Fashioncheque? Verzilver deze eenvoudig bij ons op de site. Vul deze niet in bij "couponcode" in het afrekenscherm, hier worden de actiecodes van onszelf gebruikt. Selecteer Fashioncheque als betaalwijze om vervolgens in het volgende scherm je Fashionchequecode in te voeren. Mocht er een restbedrag overblijven kun je de betaling voltooien met een andere betaalwijze. Bij retournering van een artikel zal het bedrag worden gecrediteerd op je bankrekening en niet worden verrekend met je Fashioncheque.