Verzenden

Levertijden bij naonb-nl.com.

Op dit moment hanteren wij levertijden van 2 tot 4 werkdagen.

Als (een deel van) je bestelling uit partnerartikelen bestaat, dan ontvang je deze in een aparte levering die direct vanuit de partner verstuurd wordt. Dit kan betekenen dat de levertijd van deze partnerartikelen afwijkt van de levertijd van de naonb-nl.com artikelen.

Wil je het sneller ontvangen? Als express wordt aangeboden en je besteld voor 15.00 uur zul je het de volgende dag in huis hebben.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij je vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice om dit te melden.

Express levering

naonb-nl.com biedt de optie Express levering tegen de kostprijs van €4.90 voor bijna alle afleveradressen in Nederland aan. Je bestelling wordt een werkdag na verzending door DHL Express afgeleverd.

Zendingen met Express levering vinden plaats van maandag t/m vrijdag, behalve op feestdagen.

Is het door jou gewenste artikel beschikbaar en plaats je de bestelling tijdig (voor 15:00), dan ontvang je deze de werkdag volgend op de dag waarop je de bestelling geplaatst hebt. Via de aangegeven verwachte afleverdatum kun je zien wanneer je jouw bestelling ontvangt.

Gelieve er rekening mee te houden dat Express levering in sommige gevallen niet kan worden aangeboden.

Indien je tijdens de eerste bezorgpoging niet thuis bent, ontvang je hiervan een notificatie in je brievenbus. In dit geval kun je een nieuwe bezorgafspraak bij DHL Express aanvragen.

Een Express bestelling retourneren gaat precies hetzelfde als een normale bestelling retourneren. Bij retourzending van artikelen verzonden via Express levering worden de verzendkosten van €10 niet vergoed.

Het is niet mogelijk een Express levering bij de buren of een afhaalpunt te laten leveren.

Er dient door de ontvanger persoonlijk getekend te worden voor ontvangst.

Missende artikelen bij bestelling

In het geval dat je één of meerdere artikelen hebt besteld, maar deze artikelen niet hebt ontvangen, dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen je graag verder.

Verkeerd artikel ontvangen

Het kan gebeuren dat wij per ongeluk een artikel met de verkeerde maat of kleur naar je hebben verzonden. Je kunt het artikel dan het beste meteen retourneren en vervolgens op de website bekijken of het betreffende artikel nog beschikbaar is. Indien beschikbaar, raden wij je aan het artikel direct te bestellen, zeker wanneer de voorraad nog maar gering is. Artikelen die je in de winkelwagen of op je verlanglijstje plaatst zijn niet gereserveerd.

In het geval dat je de tweede keer wederom één of meerdere artikelen hebt ontvangen in de verkeerde maat en/of kleur, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice support@naonb-nl.com.